falla plaça jesús

Que com et presente la Falla? El més senzill és que et passes un divendres de junta per la falla i així tindrem l’oportunitat de conèixer-te en persona.

Podràs comprovar en pròpia carn que tot l’anteriorment dit és veritat, i no et preocupes, mai ens hem menjat a ningú i si extraoficialment algú de la falla ho ha fet, no ha deixat proves com per a acusar-ho.

Una altra forma d’apuntar-te és enviant un email a la següent adreça de correu electrònic: apuntarse@fallaplazajesus.com o entrant en l’apartat de contacte. Que ens has d’indicar? Doncs el normal i típic, totes les teues dades (nom complet, on vius, el teu telèfon) i ens posarem en contacte amb tu.

Tampoc és tan complicat, veritat?. No som la típica falla que et dóna un complicat formulari que, una de dues, o que sembla que t’estigues traient una oposició o que et vages a apuntar a l’exercite. L’única cosa que volem és que ens conegues i nosaltres conèixer-te a tu.

Espere que tot el que has llegit t’anime a apuntar-te i a venir-te amb nosaltres. Solament donar-te les gràcies per haver entrat en la nostra web i esperem veure’t molt ràpid pel nostre casal. Una forta abraçada, futur faller/a.

Ahhh… Se m’oblidava. Que cap que tenim els informatics… Si per qualsevol causa no pots venir per la falla, però ens vols tirar una maneta econòmicament, tens diferents formes:

  • La que tots en la falla volem, que t’apuntes com a membre amb veu, vot i coca cua, però sense entrepà (és broma).
  • Com a faller d’honor, en la qual dónes una petita aportació i a més de poder venir-te a prendre alguna cosa tranquil·lament amb nosaltres quan vulgues, et fem un sopar de gal·la tota chula i de pas, et donem un regal tot molón.
  • També pots com abonat, en la qual dónes una aportació mensual simbòlica.
  • Jugant amb nosaltres a la Loteria, de moment no ha donat per a passar-nos a Especial, però bé, el que controla la loteria s’ha comprat moto nova, per tant, pensem en la falla que tocar toca.
  • Durant les falles, podem posar la teua publicitat al voltant de la falla o pancartes amb el teu logotip en tot el carrer del nostre casal, així que se’t veja bé durant els concursos que es van realitzant en la falla, com en el Parchis o el de paelles.
  • També pots contribuir en espècie… indiquem espècie com a arròs i vi per al concurs de paelles, regalets per a actes infantils i quasi tot el que el teu cap puga pensar.
  • Buzoneo de publicitat de la teua empresa en tots i cadascun dels edificis de la demarcació, i sense eixir de la teua pròpia casa.
  • El patrocini més sorollós… Patrocinar la mascletá de San José o els castells de focs artificials previs a la cremá dels monuments.
  • Donatius anònims, es poden deixar en la falla, però preguem no posar en el sobre “A la més bonica” perquè després es munten discussions. S’admet des de diners, a pisos, cotxes, iots, terrenys o menjar.

Si se t’ocorre alguna altra forma que no aquest ací posada, l’admetem també com a bona. Agraïm les futures aportacions i també, les que ja ens donen. Gràcies a vosaltres, aquesta falla seguirà per molt temps.

 

A %d blogueros les gusta esto: